Träning i Uppsala

Läs om våra träningstyper

PT INDIVIDUELL

Få coachningen, stödet och expertisen som du behöver genom individuell personlig träning. Perfekt om du behöver komma igång med en bra träningsrutin, vill få ännu mer individuellt fokus eller önskar att träna i en privat miljö tillsammans med din tränare/coach.

Läs mer om PT INDIVIDUELL

PT-DUO / PT-TRIO

Den semi-privata träningen hos Uppsala Träningsstudio kombinerar det personliga som du får vid individuell PT med det roliga som du också får av att träna tillsammans med andra.

Läs mer om PT-DUO / PT-TRIO

PT I GRUPP

Vår fartfyllda och roliga PT grupp kommer säkerligen inte vara likt något annat som du har testat förut. Vår unika kombination av coachning, fettförbränning, styrka, rörlighet och personliga touch kommer att boosta din motivation och din metabolism, och tillåta dig att få ut maximalt av din träningsupplevelse hos oss.

Läs mer om PT I GRUPP

PT GRUPP 60+

Hos oss finns möjligheten att vara med i en unik PT grupp för dig som är 60+ och vill komma igång med din träning på allvar. Vi går igenom det du behöver veta och lär dig allt från rörlighetsträning till styrka och balans. Alla nödvändiga delar för att du ska kunna röra dig så bra som möjligt och undvika att ha ont.

Läs mer om PT GRUPP 60+

MAMMATRÄNING

Oavsett om du är gravid eller nybliven mamma är det viktigt att du tar hand om dig själv, för att också orka ta hand om ditt barn. Vi hjälper dig att förbereda kroppen och undvika smärtmönster under graviditeten, såväl som att stärka upp efter förlossningen. Hos oss är du i goda händer då vi har mångårig utbildning såväl som erfarenhet.

Läs mer om MAMMATRÄNING

TRÄNA MED BARNVAGN

Träna med barnvagn är ett unikt koncept i Uppsala där du som är hemma och är föräldraledig kan vara med och träna utomhus – med barnvagnen som redskap. Ta chansen att komma ut och träffa andra föräldrar, samtidigt som du får ett grymt träningspass!

Läs mer om TRÄNA MED BARNVAGN

FÖRETAGSTRÄNING

Få coachningen och expertisen som behövs för att få dina anställda att träna och förbättra sin hälsa – vilket kommer att gynna företaget i det långa loppet! Allt genom ett komplett upplägg som skräddarsys just för er!

Läs mer om FÖRETAGSTRÄNING

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation