MAMMATRÄNING

VI HAR ERFARENHETEN, FÖRSTÅELSEN OCH KUNSKAPEN ATT HJÄLPA DIG SOM ÄR NYBLIVEN MAMMA

Oavsett om du är gravid eller nybliven mamma är det viktigt att du tar hand om dig själv, för att också orka ta hand om ditt barn. Vi hjälper dig att förbereda kroppen och undvika smärtmönster under graviditeten, såväl som att stärka upp efter förlossningen. Hos oss är du i goda händer då vi har mångårig utbildning såväl som erfarenhet.

Vi har erfarenheten

Av erfarenhet så vet vi att nyblivna mammor har svårt att känna igen sin kropp efter en förlossning och det är väldigt vanligt att man får ont- och blir spänd i musklerna, känner sig svag och har allmänt minskad ork.

Vi på Uppsala Träningsstudio har erfarenheten, förståelsen och kunskapen att hjälpa dig som är nybliven mamma. Är det något som vi vet så är det att en bokad tid kan göra all skillnad att få träningen gjord. Vi ser till att du får ett komplett träningspass och en stund som är till för dig – samtidigt som du får komma hemifrån. Vi jobbar med styrka, rörlighet, självmassage, kost och kondition – med hänsyn till vart du befinner dig och vilka erfarenheter du har sedan tidigare.

Självklart så kan vi också hjälpa dig som vill träna under graviditeten och på så vis förbereda kroppen inför förlossningen.

Kontakta oss på info@uppsalatraningsstudio.se eller fyll i vårt formulär för konsultation längre ner på sidan.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation