TRÄNA MED BARNVAGN

TRÄNA MED BARNVAGN – GÖR FÖRÄLDRALEDIGHETEN BÅDE ROLIG OCH HÄLSOSAM

Träna med barnvagn är ett unikt koncept i Uppsala där du som är hemma och är föräldraledig kan vara med och träna utomhus – med barnvagnen som redskap. Ta chansen att komma ut och träffa andra föräldrar, samtidigt som du får ett grymt träningspass!

Tycker du att det känns ensamt att vara föräldraledig? Saknar du att träffa andra för att umgås och träna? Det är av precis den anledningen som Träna med barnvagn finns till!

Vi vet hur viktigt det är att få komma ut och röra på sig och stärka upp kroppen efter en förlossning.

. Vi vet också att det kan vara svårt att få till träningen hemma. Däremot så funkar det för många att ha sitt barn i vagnen.

Vi vill därför ge dig som är föräldraledig chansen att träffa andra föräldrar som är i samma situation, och samtidigt träna – två saker som kommer att bidra till ett ökat välmående.

Vi ser till att du får ett komplett träningspass där vi jobbar med styrka, rörlighet och kondition– och du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar.

För mer information, aktuella tider och bokning, besök Träna med barnvagn på facebook eller kontakta oss.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation