PT INDIVIDUELL

FÅ ETT PROGRAM DESIGNAT SPECIELLT FÖR DIG

Få coachningen, stödet och expertisen som du behöver genom individuell personlig träning. Perfekt om du behöver komma igång med en bra träningsrutin, vill få ännu mer individuellt fokus eller önskar att träna i en privat miljö tillsammans med din tränare/coach.

Låter det här bekant? Du vill gå ner några kilo och äntligen slippa ha ont i kroppen, bli starkare och få mer energi. Men du är samtidigt tveksam till att börja på gymmet själv och riskera att göra fel eller dra på dig någon skada.

Vi på Uppsala Träningsstudio har erfarenheten och förstår vad du går igenom. Även vi kan tycka att stora gym känns obekväma, överbefolkade, läskiga och skitiga.

Vi är inte ett vanligt gym.

Hos oss kan du känna dig bekväm och ta del av vår härliga känsla och vår träningsfamilj. Alla som kommer till oss gör det av samma anledning – att må bättre, bli piggare, starkare och bygga en hälsosammare rutin. Och vi har ett välutbildat team av coacher som förstår dig och kan hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig.

När du blir medlem hos Uppsala Träningsstudio och startar ett program hos oss kommer du genast att uppleva skillnaden. Här är vad du kan förvänta dig om du skickar en intresseanmälan idag:

  1. Vi kontaktar dig i första hand via telefon för att få möjligheten att veta mer om dig, vart du befinner dig just nu samt vad dina målsättningar är.
  2. Om du känner under samtalet att vi kan vara en bra matchning kommer vi att boka in ett personligt möte på studion. Där får du träffa en av våra coacher och dyka ännu djupare in i dina målsättningar och vad du vill ha ut av din träning hos oss.
  3. Om du väljer att börja träna hos oss kommer vi att ta dig igenom en screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig.
  4. Vi kommer att designa och coacha dig igenom vårt individanpassade program, som hjälper dig att öka din fettförbränning, ökar din styrka, rörlighet och ger dig massor av energi att lägga på din familj, vänner och sådant som betyder mycket i ditt liv.

Är redo att känna dig stark, hälsosamt och självsäker?

Tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, så återkommer vi inom kort.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation