PT I GRUPP

PT I GRUPP - BRÄNN FETT, TONA KROPPEN, BLI STARKARE OCH HA KUL!

Vår fartfyllda och roliga PT grupp kommer säkerligen inte vara likt något annat som du har testat förut. Vår unika kombination av coachning, fettförbränning, styrka, rörlighet och personliga touch kommer att boosta din motivation och din metabolism, och tillåta dig att få ut maximalt av din träningsupplevelse hos oss.

Går du till gymmet och utför samma rutin, går på samma gruppträningsklass vecka efter vecka, dag efter dag?

Har du helt enkelt fått nog av att spendera lång tid på konditionscykeln och det tradiga löpbandet? Är du trött på att spendera många timmar på gymmet – utan att få märkbara resultat? Om detta stämmer in på dig så kommer vår PT gruppträning att passa perfekt!

Uppsala Träningsstudios gruppträning är designad för att du ska komma i den form som du alltid har velat ha! Vi gör det genom en variation av styrketräning, rörlighetsträning och konditionsträning, för att dra upp din förbränning och ge dina muskler en riktig genomkörare!

I vår PT grupp tränar du i en mindre grupp och vi lovar att du kommer att få uppleva glädje, en mix av fettförbränning och styrka som kommer att hjälpa dig komma i form snabbt! Vårt grupp-upplägg är designat för att hjälpa dig oavsett vart du befinner dig i din träning, oavsett ålder, kön eller hur många kilon du vill gå ner.

I vår PT grupp får du:

  • Ett introduktionstillfälle där vi mäter din rörlighet och går igenom teknik i basövningarna – detta för att du ska känna dig bekväm och redo inför ditt första träningspass.
  • Fokuserad uppvärmning som hjälper dig att förbereda kroppen inför tyngre belastning och för att göra dig rörligare och undvika skador.
  • En boostad metabolism vilket hjälper dig att minska din fettmassa.
  • Ökad muskelmassa som hjälper dig att få den där tonade looken.
  • Ökad funktionell styrka som kommer att hjälpa dig och underlätta ditt dagliga liv.
  • Roliga, motiverande och intensiva träningspass som hjälper dig att komma i form snabbt och effektivt!
  • Professionell coachning från Uppsala Träningsstudios högutbildade och erfarna tränare.
  • Guidning och motivation som hjälper dig att hålla dig på rätt spår, och ser till att du lämnar studion med inspiration och en härlig känsla i kroppen.

Våra glädjefyllda och intensiva träningspass är något som du inte har testat förut.

Vår unika kombination mellan fettförbränning, personligt bemötande vårt öga för detaljer kommer att kicka igång din motivation och din metabolism, vilket kommer att göra att du får ut maximalt av din tid hos oss.

Med alla fördelar som vårt grupp-upplägg har att erbjuda, finns det ingen tid att spilla! För att få veta mer om vårt grymma program, sätt av en minut för att fylla i vårt konsultationsformulär längre ner på sidan. När du har gjort detta kommer du att bli kontaktad utav en av våra coacher. Men tänk inte för länge, våra grupper fylls upp snabbt!

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation