PT GRUPP 60+

KÄNN DIG STARK, BLI RÖRLIG OCH FÅ BÄTTRE BALANS

Hos oss finns möjligheten att vara med i en unik PT grupp för dig som är 60+ och vill komma igång med din träning på allvar. Vi går igenom det du behöver veta och lär dig allt från rörlighetsträning till styrka och balans. Alla nödvändiga delar för att du ska kunna röra dig så bra som möjligt och undvika att ha ont.

Är du trött på att inte hänga med i tempot på träningspassen?

Får du stå och titta på för att övningarna är för svåra? Känner du dig stelare och stelare för varje dag som går? Det är precis de här sakerna vi har tänkt på när vi startat den här gruppen för dig. Vi individanpassar träningspassen så att de är genomförbara och utmanande för alla deltagare. För nu är det dags för dig att ta hand om dig själv!

Vår PT grupp 60+ består av 3 saker:

  1. Effektiv träning – Roliga pass som tränar upp din styrka, rörlighet och balans, i ett genomförbart tempo.
  2. Coachning från erfarna PT´s – Vi är utbildade och har erfarenheten av att träna med seniorer. Vi anpassar träningen utefter dina förutsättningar och ger dig en trevlig upplevelse.
  3. Gemenskap – Bli en del av ett härligt gäng! Peppa varandra och ta en kaffe ihop i studion efteråt.

Det här är vad du kan förvänta dig:

  • Du fyller i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på sidan. Du kommer därefter att bli uppringd utav oss.
  • Vi kommer att ställa frågor om ditt nuläge, vilket också ger oss chansen att få veta mer om dina förväntningar.
  • Om du tycker under samtalet att det låter som en bra matchning bokar vi ett personligt möte på studion.
  • Väljer du att starta din träning hos oss kommer du att få ett inledande individuellt träningspass där vi mäter din rörlighet och introducerar dig till våra grundrörelser. Detta för att du ska känna dig bekväm innan du börjar i gruppen.

Är du redo att ta steget till en bättre hälsa? Tveka inte att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på sidan.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation