PT-DUO / PT-TRIO

FÅ DET INDIVIDUELLA SAMTIDIGT SOM DU TRÄNAR I LITEN GRUPP

Den semi-privata träningen hos Uppsala Träningsstudio kombinerar det personliga som du får vid individuell PT med det roliga som du också får av att träna tillsammans med andra.

Vi vet att du vill gå ner i vikt, bli mer hälsosam och fortsätta göra sådant som du älskar, men dina träningspass känns inte lika effektiva som de en gång var.

Du vet att du kan pusha dig själv, men det känns som du inte längre har någon inspiration och du har ingen lust att skada dig genom att testa någon galen träningstrend. Du vill bara ha ett effektivt träningsprogram som ger dig de resultat som du eftersträvar och samtidigt hjälper dig att bli den bästa versionen av dig.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen har du antagligen funderat på personlig träning. Men du kanske inte har tagit steget eftersom du inte behöver lära dig allt från grunden – du behöver bara få ett välplanerat och effektivt program!

Vi på Uppsala Träningsstudio förstår!

Du behöver någon som sätter ihop ett GRYMT program och någon som ser till att du utför din träning på ett säkert och effektivt sätt.

Om du är van att träna kanske du inte behöver individuell personlig träning, om du inte har några specifika problem. Precis som du går till en frisör för att fixa håret, och en revisor för att ta hjälp med din deklaration, behöver du också en tränare som kan designa, coacha och ständigt utvärdera och uppgradera dina träningsprogram.

Allt detta är anledningen till att vi har skapat semi-privat träning med riktigt effektiv programmering, för att kunna ge dig det individualiserade som du får vid individuell PT, samtidigt som du får glädjen och energin av att träna i grupp och tillsammans med andra.

Det här är vad du får:

  • Träning 2–1 (2 deltagare – 1 tränare) eller 3–1 (3 deltagare – 1 tränare) i ett roligt, motiverande upplägg.
  • Träningsprogram anpassade specifikt efter gruppen/duon som utvärderas och utvecklas var 4:e vecka.
  • Stöd och support inne på gymmet och utanför gymmet.
  • Kosttips för att du ska kunna tappa de där extra kilona en gång för alla.
  • En screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig/er.
  • Fokuserade uppvärmningar för att förbereda kroppen för tyngre belastning och för att göra dig rörligare och hålla kroppen skadefri.
  • Utmanande och kontrollerad styrketräning för att hjälpa dig bränna fett, bygga muskler och tona kroppen.
  • Konditionsträning för att öka din förbränning på ett säkert, effektivt sätt.
  • Stöd och coachning genom hela programmet för att du ska hålla dig i linje med dina målsättningar och vanor.

Om du vill sluta stå och stampa, och sluta känna dig uttråkad i din träning och äntligen känna att du har ett program som är utmanande, effektivt och designat specifikt för dig/er – tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, för att bli kontaktad utav en av våra coacher.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation