FÖRETAGSTRÄNING

UMGÅS SOM ETT TEAM OCH FÖRBÄTTRA HÄLSAN FÖR DINA ANSTÄLLDA

Få coachningen och expertisen som behövs för att få dina anställda att träna och förbättra sin hälsa – vilket kommer att gynna företaget i det långa loppet! Allt genom ett komplett upplägg som skräddarsys just för er!

Har dina anställda träningskort som de inte använder? Får de friskvårdsbidrag som oftast brinner inne? Har du som arbetsgivare helt enkelt fått nog av att pengarna inte används som det var tänkt?

Vi på Uppsala Träningsstudio hjälper dig!

Vi skräddarsyr ett upplägg för dig och ditt företag för att du och dina anställda ska komma i den form som krävs för att minska sjukskrivningar, och bidra till en piggare arbetsplats.

Via ett komplett upplägg som innefattar styrketräning, rörlighetsträning och konditionsträning, för att dra upp förbränningen och ge musklerna en riktigt genomkörare. Upplägget är designat för att hjälpa varje person oavsett vart denna befinner sig i sin träning, oavsett ålder, kön eller hur många kilon man vill gå ner.

Det här är vad vi erbjuder:

  • Inledande mätning av bland annat muskelmassa och fettprocent – på plats på träningsstudion eller hos er på företaget.
  • Fokuserad uppvärmning som hjälper till att förbereda kroppen inför tyngre belastning och för att gynna rörligheten samt undvika skador.
  • En boostad metabolism för att minska fettmassa.
  • Ökad muskelmassa och förbättrad hållning.
  • Ökad funktionell styrka som hjälper till att underlätta det dagliga livet.
  • Roliga, motiverande och intensiva träningspass som hjälper dina anställda att komma i form snabbt och effektivt!
  • Professionell coachning från Uppsala Träningsstudios högutbildade och erfarna tränare.
  • Guidning, motivation och kosttips som hjälper dig och dina anställda att bibehålla en hälsosam livsstil.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag? Mejla info@uppsalatraningsstudio.se idag så återkommer vi så snart som möjligt med en offert.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation