FÖRETAGSTRÄNING

26 jul 2020

Har dina anställda träningskort som de inte använder? Får de friskvårdsbidrag som oftast brinner inne? Har du som arbetsgivare helt enkelt fått nog av att pengarna inte används som det var tänkt?

Vi på Uppsala Träningsstudio hjälper dig!

Vi skräddarsyr ett upplägg för dig och ditt företag för att du och dina anställda ska komma i den form som krävs för att minska sjukskrivningar, och bidra till en piggare arbetsplats.

Via ett komplett upplägg som innefattar styrketräning, rörlighetsträning och konditionsträning, för att dra upp förbränningen och ge musklerna en riktigt genomkörare. Upplägget är designat för att hjälpa varje person oavsett vart denna befinner sig i sin träning, oavsett ålder, kön eller hur många kilon man vill gå ner.

Det här är vad vi erbjuder:

 • Inledande mätning av bland annat muskelmassa och fettprocent – på plats på träningsstudion eller hos er på företaget.
 • Fokuserad uppvärmning som hjälper till att förbereda kroppen inför tyngre belastning och för att gynna rörligheten samt undvika skador.
 • En boostad metabolism för att minska fettmassa.
 • Ökad muskelmassa och förbättrad hållning.
 • Ökad funktionell styrka som hjälper till att underlätta det dagliga livet.
 • Roliga, motiverande och intensiva träningspass som hjälper dina anställda att komma i form snabbt och effektivt!
 • Professionell coachning från Uppsala Träningsstudios högutbildade och erfarna tränare.
 • Guidning, motivation och kosttips som hjälper dig och dina anställda att bibehålla en hälsosam livsstil.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag? Mejla info@uppsalatraningsstudio.se idag så återkommer vi så snart som möjligt med en offert.

TRÄNA MED BARNVAGN

Tycker du att det känns ensamt att vara föräldraledig? Saknar du att träffa andra för att umgås och träna? Det är av precis den anledningen som Träna med barnvagn finns till!

Vi vet hur viktigt det är att få komma ut och röra på sig och stärka upp kroppen efter en förlossning.

. Vi vet också att det kan vara svårt att få till träningen hemma. Däremot så funkar det för många att ha sitt barn i vagnen.

Vi vill därför ge dig som är föräldraledig chansen att träffa andra föräldrar som är i samma situation, och samtidigt träna – två saker som kommer att bidra till ett ökat välmående.

Vi ser till att du får ett komplett träningspass där vi jobbar med styrka, rörlighet och kondition– och du jobbar alltid utifrån dina egna förutsättningar.

För mer information, aktuella tider och bokning, besök Träna med barnvagn på facebook eller kontakta oss.

MAMMATRÄNING

Vi har erfarenheten

Av erfarenhet så vet vi att nyblivna mammor har svårt att känna igen sin kropp efter en förlossning och det är väldigt vanligt att man får ont- och blir spänd i musklerna, känner sig svag och har allmänt minskad ork.

Vi på Uppsala Träningsstudio har erfarenheten, förståelsen och kunskapen att hjälpa dig som är nybliven mamma. Är det något som vi vet så är det att en bokad tid kan göra all skillnad att få träningen gjord. Vi ser till att du får ett komplett träningspass och en stund som är till för dig – samtidigt som du får komma hemifrån. Vi jobbar med styrka, rörlighet, självmassage, kost och kondition – med hänsyn till vart du befinner dig och vilka erfarenheter du har sedan tidigare.

Självklart så kan vi också hjälpa dig som vill träna under graviditeten och på så vis förbereda kroppen inför förlossningen.

Kontakta oss på info@uppsalatraningsstudio.se eller fyll i vårt formulär för konsultation längre ner på sidan.

PT GRUPP 60+

Är du trött på att inte hänga med i tempot på träningspassen?

Får du stå och titta på för att övningarna är för svåra? Känner du dig stelare och stelare för varje dag som går? Det är precis de här sakerna vi har tänkt på när vi startat den här gruppen för dig. Vi individanpassar träningspassen så att de är genomförbara och utmanande för alla deltagare. För nu är det dags för dig att ta hand om dig själv!

Vår PT grupp 60+ består av 3 saker:

 1. Effektiv träning – Roliga pass som tränar upp din styrka, rörlighet och balans, i ett genomförbart tempo.
 2. Coachning från erfarna PT´s – Vi är utbildade och har erfarenheten av att träna med seniorer. Vi anpassar träningen utefter dina förutsättningar och ger dig en trevlig upplevelse.
 3. Gemenskap – Bli en del av ett härligt gäng! Peppa varandra och ta en kaffe ihop i studion efteråt.

Det här är vad du kan förvänta dig:

 • Du fyller i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på sidan. Du kommer därefter att bli uppringd utav oss.
 • Vi kommer att ställa frågor om ditt nuläge, vilket också ger oss chansen att få veta mer om dina förväntningar.
 • Om du tycker under samtalet att det låter som en bra matchning bokar vi ett personligt möte på studion.
 • Väljer du att starta din träning hos oss kommer du att få ett inledande individuellt träningspass där vi mäter din rörlighet och introducerar dig till våra grundrörelser. Detta för att du ska känna dig bekväm innan du börjar i gruppen.

Är du redo att ta steget till en bättre hälsa? Tveka inte att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på sidan.

PT I GRUPP

10 maj 2018

Går du till gymmet och utför samma rutin, går på samma gruppträningsklass vecka efter vecka, dag efter dag?

Har du helt enkelt fått nog av att spendera lång tid på konditionscykeln och det tradiga löpbandet? Är du trött på att spendera många timmar på gymmet – utan att få märkbara resultat? Om detta stämmer in på dig så kommer vår PT gruppträning att passa perfekt!

Uppsala Träningsstudios gruppträning är designad för att du ska komma i den form som du alltid har velat ha! Vi gör det genom en variation av styrketräning, rörlighetsträning och konditionsträning, för att dra upp din förbränning och ge dina muskler en riktig genomkörare!

I vår PT grupp tränar du i en mindre grupp och vi lovar att du kommer att få uppleva glädje, en mix av fettförbränning och styrka som kommer att hjälpa dig komma i form snabbt! Vårt grupp-upplägg är designat för att hjälpa dig oavsett vart du befinner dig i din träning, oavsett ålder, kön eller hur många kilon du vill gå ner.

I vår PT grupp får du:

 • Ett introduktionstillfälle där vi mäter din rörlighet och går igenom teknik i basövningarna – detta för att du ska känna dig bekväm och redo inför ditt första träningspass.
 • Fokuserad uppvärmning som hjälper dig att förbereda kroppen inför tyngre belastning och för att göra dig rörligare och undvika skador.
 • En boostad metabolism vilket hjälper dig att minska din fettmassa.
 • Ökad muskelmassa som hjälper dig att få den där tonade looken.
 • Ökad funktionell styrka som kommer att hjälpa dig och underlätta ditt dagliga liv.
 • Roliga, motiverande och intensiva träningspass som hjälper dig att komma i form snabbt och effektivt!
 • Professionell coachning från Uppsala Träningsstudios högutbildade och erfarna tränare.
 • Guidning och motivation som hjälper dig att hålla dig på rätt spår, och ser till att du lämnar studion med inspiration och en härlig känsla i kroppen.

Våra glädjefyllda och intensiva träningspass är något som du inte har testat förut.

Vår unika kombination mellan fettförbränning, personligt bemötande vårt öga för detaljer kommer att kicka igång din motivation och din metabolism, vilket kommer att göra att du får ut maximalt av din tid hos oss.

Med alla fördelar som vårt grupp-upplägg har att erbjuda, finns det ingen tid att spilla! För att få veta mer om vårt grymma program, sätt av en minut för att fylla i vårt konsultationsformulär längre ner på sidan. När du har gjort detta kommer du att bli kontaktad utav en av våra coacher. Men tänk inte för länge, våra grupper fylls upp snabbt!

PT-DUO / PT-TRIO

Vi vet att du vill gå ner i vikt, bli mer hälsosam och fortsätta göra sådant som du älskar, men dina träningspass känns inte lika effektiva som de en gång var.

Du vet att du kan pusha dig själv, men det känns som du inte längre har någon inspiration och du har ingen lust att skada dig genom att testa någon galen träningstrend. Du vill bara ha ett effektivt träningsprogram som ger dig de resultat som du eftersträvar och samtidigt hjälper dig att bli den bästa versionen av dig.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen har du antagligen funderat på personlig träning. Men du kanske inte har tagit steget eftersom du inte behöver lära dig allt från grunden – du behöver bara få ett välplanerat och effektivt program!

Vi på Uppsala Träningsstudio förstår!

Du behöver någon som sätter ihop ett GRYMT program och någon som ser till att du utför din träning på ett säkert och effektivt sätt.

Om du är van att träna kanske du inte behöver individuell personlig träning, om du inte har några specifika problem. Precis som du går till en frisör för att fixa håret, och en revisor för att ta hjälp med din deklaration, behöver du också en tränare som kan designa, coacha och ständigt utvärdera och uppgradera dina träningsprogram.

Allt detta är anledningen till att vi har skapat semi-privat träning med riktigt effektiv programmering, för att kunna ge dig det individualiserade som du får vid individuell PT, samtidigt som du får glädjen och energin av att träna i grupp och tillsammans med andra.

Det här är vad du får:

 • Träning 2–1 (2 deltagare – 1 tränare) eller 3–1 (3 deltagare – 1 tränare) i ett roligt, motiverande upplägg.
 • Träningsprogram anpassade specifikt efter gruppen/duon som utvärderas och utvecklas var 4:e vecka.
 • Stöd och support inne på gymmet och utanför gymmet.
 • Kosttips för att du ska kunna tappa de där extra kilona en gång för alla.
 • En screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig/er.
 • Fokuserade uppvärmningar för att förbereda kroppen för tyngre belastning och för att göra dig rörligare och hålla kroppen skadefri.
 • Utmanande och kontrollerad styrketräning för att hjälpa dig bränna fett, bygga muskler och tona kroppen.
 • Konditionsträning för att öka din förbränning på ett säkert, effektivt sätt.
 • Stöd och coachning genom hela programmet för att du ska hålla dig i linje med dina målsättningar och vanor.

Om du vill sluta stå och stampa, och sluta känna dig uttråkad i din träning och äntligen känna att du har ett program som är utmanande, effektivt och designat specifikt för dig/er – tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, för att bli kontaktad utav en av våra coacher.

PT INDIVIDUELL

Låter det här bekant? Du vill gå ner några kilo och äntligen slippa ha ont i kroppen, bli starkare och få mer energi. Men du är samtidigt tveksam till att börja på gymmet själv och riskera att göra fel eller dra på dig någon skada.

Vi på Uppsala Träningsstudio har erfarenheten och förstår vad du går igenom. Även vi kan tycka att stora gym känns obekväma, överbefolkade, läskiga och skitiga.

Vi är inte ett vanligt gym.

Hos oss kan du känna dig bekväm och ta del av vår härliga känsla och vår träningsfamilj. Alla som kommer till oss gör det av samma anledning – att må bättre, bli piggare, starkare och bygga en hälsosammare rutin. Och vi har ett välutbildat team av coacher som förstår dig och kan hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig.

När du blir medlem hos Uppsala Träningsstudio och startar ett program hos oss kommer du genast att uppleva skillnaden. Här är vad du kan förvänta dig om du skickar en intresseanmälan idag:

 1. Vi kontaktar dig i första hand via telefon för att få möjligheten att veta mer om dig, vart du befinner dig just nu samt vad dina målsättningar är.
 2. Om du känner under samtalet att vi kan vara en bra matchning kommer vi att boka in ett personligt möte på studion. Där får du träffa en av våra coacher och dyka ännu djupare in i dina målsättningar och vad du vill ha ut av din träning hos oss.
 3. Om du väljer att börja träna hos oss kommer vi att ta dig igenom en screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig.
 4. Vi kommer att designa och coacha dig igenom vårt individanpassade program, som hjälper dig att öka din fettförbränning, ökar din styrka, rörlighet och ger dig massor av energi att lägga på din familj, vänner och sådant som betyder mycket i ditt liv.

Är redo att känna dig stark, hälsosamt och självsäker?

Tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, så återkommer vi inom kort.

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation