Referenser

Vad våra kunder säger om oss och vår träning

Anders

En alltför hektisk tillvaro och stress kan ta sig många uttryck. För Anders hade hälsan börjat knaka i fogarna och detta resulterade i ett hjärtstillestånd på Arlanda flygplats under incheckning.

Anders bestämde sig för att söka en livsstilsförändring, dels genom en viktreducering och att komma igång med att röra på sig regelbundet.

Läs mer om Anders

Marie

När Marie började träna hos oss på Uppsala Träningsstudio hade hon haft problem sedan 2016, och beskrev sig själv som orörlig, hon märkte av att konditionen hade försämrats och hade problem med höften till följd av ett begynnande diskbråck.  Hon ville gärna börja träna, men vågade inte av rädslan att göra fel, och till följd av det få tillbaka problemen i ryggen.

Läs mer om Marie

Lisa

Lisa är ingen vanlig människa…fast hon tidigare var en riktig ”Svensson” när det kom till gymträning (alltså köpte ett träningskort som sedan inte användes). Men nu är hon ett bad-ass!

Efter att ha fött sitt andra barn var Lisa redo att ta tag i träningen på allvar – och det har hon verkligen gjort! Vi är då sjukt impade av henne! Lisa har redan gått ner 7 kilo och lyckats få in träningen – och kostvanor som går att kombinera med hennes stressiga vardag som innebär att bolla och planera både jobb och familjeliv.

Läs mer om Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation