Marie

Marie

När Marie började träna hos oss på Uppsala Träningsstudio hade hon haft problem sedan 2016, och beskrev sig själv som orörlig, hon märkte av att konditionen hade försämrats och hade problem med höften till följd av ett begynnande diskbråck.  Hon ville gärna börja träna, men vågade inte av rädslan att göra fel, och till följd av det få tillbaka problemen i ryggen.

”Jag har alltid sett mig själv som en väldigt aktiv person. Det var viktigt för mig att ta tag i träningen för att kunna vara den aktiva person som jag vill vara”.

Maries största hinder att komma igång med träningen var rädslan av att göra fel, men det fanns också ett visst motstånd att faktiskt komma sig för att gå till gymmet. Nu har Marie tränat hos oss på Uppsala Träningsstudio under 4 månader och något som hon är mest stolt över är att hon vågade och kunde åka skidor i Alperna, vilket har varit en målsättning sedan starten. Hon har också kommit igång med den egna träningen på hemmaplan och har skapat sig en väldigt bra träningsrutin.

”Jag känner mig mycket rörligare och lättare i vardagen, och som en bonus har jag också tappat i vikt. Om du funderar på att ta hjälp med träningen – ta steget! Det är speciellt viktigt om du har ont, ta tag i det innan det går för långt!”.

Marie har gjort otroligt fina framsteg i gymmet, och till sommaren är hennes målsättning Siljan runt, vilket vi verkligen ser fram emot att få följa!

Våra andra referenser

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation