Anders

Anders

En alltför hektisk tillvaro och stress kan ta sig många uttryck. För Anders hade hälsan börjat knaka i fogarna och detta resulterade i ett hjärtstillestånd på Arlanda flygplats under incheckning.

Anders bestämde sig för att söka en livsstilsförändring, dels genom en viktreducering och att komma igång med att röra på sig regelbundet.

” Träningen har även underlättat för mig att hålla en hälsosammare kost (vilket är A och O), och jag är stolt över att ha gått ner 25 pannor under cirka två år”.

Jag har även kommit över tröskeln till att jag nu ser fram emot nästa PT-timme. Och just den här träningen har hjälpt mig bli mer rörlig och smidig. Såväl knän som fötter har blivit stabilare, och inte blir det svårare att somna skönt på kvällen efter ett träningspass under dagen.”

Men som många vet är omställningen till ett nytt skede ingen enkel match. För Anders, som för många andra, krävde det planering, tankar och även konkreta åtgärder.

”Jag är medveten om att allt till slut måste göras av en själv. Men hemma har jag även den fabulösa förmånen att vara omgiven av en alldeles underbar och stöttande familj som hjälpt mig på resan, och därmed känner jag också ett ansvar att kunna leverera tillbaka.

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal.

Visserligen en klyscha, men sann; Det är aldrig för sent, snarare hög tid!”

Våra andra referenser

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation