Lisa

24 maj 2018

” Det var viktigt för mig att träningen skulle vara rolig, att jag inte skulle behövs försaka god mat, krångla eller göra stora förändringar eftersom jag har barn hemma. Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – gör det, det är roligt och varierande. ”

Marie

”Jag har alltid sett mig själv som en väldigt aktiv person. Det var viktigt för mig att ta tag i träningen för att kunna vara den aktiva person som jag vill vara”.

Maries största hinder att komma igång med träningen var rädslan av att göra fel, men det fanns också ett visst motstånd att faktiskt komma sig för att gå till gymmet. Nu har Marie tränat hos oss på Uppsala Träningsstudio under 4 månader och något som hon är mest stolt över är att hon vågade och kunde åka skidor i Alperna, vilket har varit en målsättning sedan starten. Hon har också kommit igång med den egna träningen på hemmaplan och har skapat sig en väldigt bra träningsrutin.

”Jag känner mig mycket rörligare och lättare i vardagen, och som en bonus har jag också tappat i vikt. Om du funderar på att ta hjälp med träningen – ta steget! Det är speciellt viktigt om du har ont, ta tag i det innan det går för långt!”.

Marie har gjort otroligt fina framsteg i gymmet, och till sommaren är hennes målsättning Siljan runt, vilket vi verkligen ser fram emot att få följa!

Anders

” Träningen har även underlättat för mig att hålla en hälsosammare kost (vilket är A och O), och jag är stolt över att ha gått ner 25 pannor under cirka två år”.

Jag har även kommit över tröskeln till att jag nu ser fram emot nästa PT-timme. Och just den här träningen har hjälpt mig bli mer rörlig och smidig. Såväl knän som fötter har blivit stabilare, och inte blir det svårare att somna skönt på kvällen efter ett träningspass under dagen.”

Men som många vet är omställningen till ett nytt skede ingen enkel match. För Anders, som för många andra, krävde det planering, tankar och även konkreta åtgärder.

”Jag är medveten om att allt till slut måste göras av en själv. Men hemma har jag även den fabulösa förmånen att vara omgiven av en alldeles underbar och stöttande familj som hjälpt mig på resan, och därmed känner jag också ett ansvar att kunna leverera tillbaka.

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal.

Visserligen en klyscha, men sann; Det är aldrig för sent, snarare hög tid!”

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation