TOBIAS SAARELA

TOBIAS SAARELA

Tobias äter, sover och andas träning. Att förändra andra människors liv genom att inspirera, motivera och skapa roliga träningspass är hans stora passion. Med >10 000 gjorda PT-timmar och hans kandidatexamen i biomedicin med inriktning fysisk träning gör honom till en högutbildad, noggrann och kunnig tränare/coach som gör allt för sina kunders hälsa och välmående.

Ett urval av Tobias utbildningar:

  • Fil. kandidat inom biomedicin med inriktning fysisk träning,
  • Träningsfysiolog,
  • Eleiko Lic. Personlig tränare,
  • Eleiko Lic.  Fystränare,
  • Diplm. massör,
  • Vidareutbildning inom ryggrehabilitering, kettlebells, rörlighet, löpning med mera.

Kontakt: tobias@uppsalatraningsstudio.se

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation