SOFIA SAARELA

SOFIA SAARELA

I Sofia hittar du en trygg coach och en aktiv lyssnare. Hon strävar alltid efter att leverera resultat och hjälper dig att nå din fulla potential – både i gymmet och i vardagen. Hennes pass beskrivs som roliga, motiverande och inspirerande och hon får dig att pressa dig själv till ditt yttersta – oavsett ditt utgångsläge. Med >10 000 gjorda PT-timmar och sin kandidatexamen inom biomedicin med inriktning fysisk träning gör det henne till en av de mest högutbildade och erfarna tränarna.

Ett urval av Sofias utbildningar:

  • Fil. kandidat inom biomedicin med inriktning fysisk träning
  • Träningsfysiolog,
  • Eleiko Lic. Personlig tränare,
  • Eleiko Lic. Fystränare
  • Diplm. Massör,
  • Vidareutbildning inom coachning, träning under/efter graviditet, ryggrehabilitering, kost/livsstilsförändring med mera.

Kontakt: sofia@uppsalatraningsstudio.se

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation