MIKAELA ERIKSSON

För Mikaela är det viktigt att hälsa ses som en kombination av både träning och kost – då dessa går hand i hand med varandra. Hon kommer att göra allt för att du ska nå dina målsättningar och hon har en stark tro på att kosten kommer att vara en viktig del för att få optimala resultat – oavsett mål.
Om du får privilegiet att träna tillsammans med Mikaela kommer du att få en engagerad tränare som alltid vill sina kunders bästa, och hon älskar att inspirera och coacha människor till en hälsosam och hållbar livsstil.

Ett urval av Mikaelas utbildningar

  • Lic. Personlig Tränare via The Academy
  • Lic. Kostrådgivare
  • Hälsokonsult
  • Vidareutbildning inom bland annat träning under/efter graviditet samt kettlebellträning.

Kontakt: mikaela@uppsalatraningsstudio.se

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation