Uppsala träningsstudio

Vilka är vi på träningsstudion?

Om företaget

Uppsala Träningsstudio grundades 2015 av Tobias Saarela och Sofia Saarela. Två personer med en stor passion för att få människor att må bra, trivas med sig själva och tillåtas leva det liv som de eftersträvar – med en smärtfri, rörlig och stark kropp.

Varje dag tar människor mediciner, de har ont i kroppen, låg energi, höga stressnivåer och de litar inte längre på att deras kroppar fungerar. Men det är många som inte vågar ta sig till de stora gymmen, de är rädda för att misslyckas och göra mer skada än nytta.

Och vad vi har lärt oss med åren är att det finns några saker som de som inte lyckas har gemensamt:

  • De har ingen genomförbar plan för hur de ska integrera kosten, träningen och vanorna för att lyckas.
  • De har inte kunskapen om hur man sätter ihop ett komplett träningsprogram samt stödet och motivationen för att genomföra det.
  • De har ingen att rapportera till – vilket är nödvändigt, inte bara för att lyckas utan också för att bibehålla de vanor som har skapats!

Dessutom känner många en osäkerhet på de stora gymmen och tvivlar på om de passar in.

Vi ville skapa en plats där människor kan mötas, trivas och känna att de passar in precis som de är – samtidigt som de får den bästa träningen och coachningen i Uppsala, vilket leder dem till de resultat de vill ha. Vi vill hjälpa människor att hitta deras potential, hjälpa dem att gå utanför sin bekvämlighetszon och på så sätt öka sitt självförtroende såväl som deras fysiska styrka. Vi vill vara mer än en Träningsstudio och det är av just den anledningen som vi finns till!

 

Vår vision

Vår vision är att inspirera och förändra liv i Uppsala. Vi gör det genom konstant självutveckling och ny kunskap för att leverera fantastiska resultat till våra kunder. Men det är inte allt. Vi vill sammanföra människor, skapa glädje och samtidigt erbjuda en wow-upplevelse.  Vi vill vara mer än en Träningsstudio – när vi är det, då har vi lyckats.

Personal

TOBIAS SAARELA

Tobias äter, sover och andas träning. Att förändra andra människors liv genom att inspirera, motivera och skapa roliga träningspass är hans stora passion. Med >10 000 gjorda PT-timmar och hans kandidatexamen i biomedicin med inriktning fysisk träning gör honom till en högutbildad, noggrann och kunnig tränare/coach som gör allt för sina kunders hälsa och välmående.

Läs mer om TOBIAS SAARELA

SOFIA SAARELA

I Sofia hittar du en trygg coach och en aktiv lyssnare. Hon strävar alltid efter att leverera resultat och hjälper dig att nå din fulla potential – både i gymmet och i vardagen. Hennes pass beskrivs som roliga, motiverande och inspirerande och hon får dig att pressa dig själv till ditt yttersta – oavsett ditt utgångsläge. Med >10 000 gjorda PT-timmar och sin kandidatexamen inom biomedicin med inriktning fysisk träning gör det henne till en av de mest högutbildade och erfarna tränarna.

Läs mer om SOFIA SAARELA

MIKAELA ERIKSSON

För Mikaela är det viktigt att hälsa ses som en kombination av både träning och kost – då dessa går hand i hand med varandra. Hon kommer att göra allt för att du ska nå dina målsättningar och hon har en stark tro på att kosten kommer att vara en viktig del för att få optimala resultat – oavsett mål.
Om du får privilegiet att träna tillsammans med Mikaela kommer du att få en engagerad tränare som alltid vill sina kunders bästa, och hon älskar att inspirera och coacha människor till en hälsosam och hållbar livsstil.

Läs mer om MIKAELA ERIKSSON

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation