Få träningen gjord under sommar månaderna

21 maj 2019

Snart är Maj månad slut. Och vi går in i Juni månad. Värmen är här och även solen som tittar fram. Då kan det vara så att det finns andra saker som lockar mer än att gå och träna efter jobbet eller en heldag i solen… Då kommer mitt tips för att få träningen gjord så träna på morgonen! Då har du ställt klockan dagen innan, lagt fram träningskläderna, packat träningsväskan och förberett något att få i dig snabbt. (Då är fördelen att inta kolhydrater, som är bensinen för kroppen till att orkar träna och prestera) Har du gjort det så har du inget val än att bara gå upp när klockan ringer och sedan åka iväg. Träningen är gjord och du känner dig mycket piggare för resten av dagen. Då har du hela eftermiddagen framför dig till att göra vad du vill.

Ett tips är också att få till träningen på lunchen. Beroende på hur lång lunch du har förstås, men har man den möjligheten så är det också ett toppen tips! Då har du också träningsväskan packad och klart med dig till jobbet. Och även här så har du eftermiddagen helt fri.

Så för att kunna hänga på ute serveringarna (och dricka vatten såklart….;)) efter jobbet så är det här två tillfällen som är bra att få till träningen på. Morgon och lunch träning 🙂

 

/ Mikaela, personlig tränare och kostrådgivare

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation